JAN CROSBY
 
 
 
 

Utbryter-show

Her gjør jeg utbryting fra håndjern, kjettinger med masse hengelåser, og en ekte tvangstrøye, alt kontrollert og påspent av politi eller publikum. Programmet er bygget rundt legende ne om Gjest Baardsen og utbryterkongen Houdini. Jeg er stolt av og blitt kalt den “Moderne Houdini."

 


 

Trylling ved bordene i sluttede selskaper, firmafester og lignende

 
 

Det nyeste i internasjonalt selskapsliv: Underholdning direkte ved middags bordene, kaffebordene eller i baren. Denne formen kalles  Table-hopping*og *Walk-around*. Her vil jeg gå rundt ved bordene og gjøre tryllekunster rett under nesen på tilskuerne. La ikke dine gjester gå glipp av denne enestående mulighet til å få en helt personlig opptreden.

 

 

 

 


 

 
 
MØTE MED DET UKJENTE   Se Foredrag

Et streiftog i den mystiske og okkulte verden. Dette er et foredrag med demonstrasjoner, som tar tilhørerne med inn i en verden full av mystikk og uforklarlige eksperimenter.

 


 

 

 
Tankeleserprogram og hypnoseshow

I dette programmet leser jeg tilskuer- nes tanker, og gjør en del eksperimenterter ved hjelp av tankens kraft. Jeg bøyer skjeer, får viserne på klokker til å hoppe og sprette til alle klokkeslett! Jeg demonstrerer hypnotisk påvirkning av frivillige tilskuere. Dette er et program med lattervekkende innslag.

 

 


 

  Trylleskole for barn

Jeg holder kurs av ca. 2 timers varighet for de minste og diplom for gjennomført kurs.

I tillegg tilbys ett til to dagers kurs for ungdom og voksne.

Elevene får de hjelpemidlene som trengs til kursene.